نوشته شده توسط بردیا آروین در تاریخ 1402/08/26 در دسته بندی پزشکی و پیراپزشکی
نوشته شده توسط بردیا آروین در تاریخ 1402/08/26 در دسته بندی پزشکی و پیراپزشکی
انتخاب آمبولانس مناسب برای انتقال بیمارانی که دچار تروما و شکستگی جدی هستند، بسیار حیاتی و مهم است. چرا که باید با حداکثر امنیت و بدون وارد آوردن آسیب بیشتر، بیمار را به منظور درمان به مقصد منتقل کرد.
شرکتهای بزرگ خودروسازی مانند مرسدس بنز، تویوتا و هیوندای از سالیان متمادی در تولید آمبولانسهای مختلف فعالیت داشته و مدلهای متنوع و پیشرفتهای را ارائه کردهاند. هر کدام ویژگیهای خوبی دارند اما باید آن آمبولانسی را انتخاب کرد که بهترین پاسخگوی نیاز بیماران باشد.
بهترین آمبولانس برای انتقال بیمار دچار شکستگی به وابستگی به عوامل مختلفی مانند محل و شدت شکستگی، وضعیت بیمار و نیازهای پزشکی مربوطه متغیر است. با این حال، در انتخاب آمبولانس برای انتقال بیمار دچار شکستگی، میتوان به برخی از ویژگیها و عوامل زیر توجه کرد:
1. آمبولانس تجهیزات پزشکی: بهتر است آمبولانسی را انتخاب کنید که دارای تجهیزات پزشکی مناسب برای مراقبت و انتقال بیماران با شکستگی استخوانی باشد. این تجهیزات میتوانند شامل تخته نقاله، بریسینگر، فراوردههای ضدعفونی کننده، دستگاههای اکسیژن و سایر وسایل مورد نیاز برای استحکامبخشی و راحتی بیمار باشند.
2. تجربه و مهارت کادر پزشکی: امبولانسی که توسط یک تیم پزشکی مجرب و متخصص همراهی میشود، میتواند بهترین گزینه برای انتقال بیمار دچار شکستگی باشد. تجربه و مهارت کادر پزشکی در مراقبت و انتقال بیماران با شکستگی میتواند تأثیر مستقیمی بر بهبود و راحتی بیمار داشته باشد.
3. آمبولانس خصوصی: استفاده از آمبولانس خصوصی میتواند یک گزینه مناسب برای انتقال بیمار دچار شکستگی باشد. آمبولانس خصوصی معمولاً دارای تجهیزات پزشکی کاملتر و تیم پزشکی مجربتری است که میتواند بهبود خدمات اورژانس و راحتی بیمار را تضمین کند.
4. فاصله و مسیر انتقال: در انتخاب آمبولانس برای انتقال بیمار دچار شکستگی، فاصله و مسیر انتقال نیز مهم است. آمبولانسی که قادر به سرعت و امنیت در انتقال بیمار به مقصد مورد نظر است، بهترین گزینه خواهد بود.
با توجه به این موارد، میتوانید با مشاوره پزشکان و مراجعه به شرکتها و سازمانهای ارائه دهنده خدمات آمبولانس خصوصی، بهترین آمبولانس برای انتقال بیمار دچار شکستگی را انتخاب کنید.
در هر صورت، برای انتخاب بهترین آمبولانس برای انتقال بیمار دچار شکستگی، مهم است که با توجه به شرایط و نیازهای بیمار، تجهیزات و تخصص پرسنل آمبولانس را بررسی کنید. همچنین، در صورت امکان، مشورت با پزشکان و متخصصان مربوطه نیز میتواند به شما در انتخاب مناسبترین آمبولانس کمک کند.
در این میان مرسدس بنز اسپرینتر 315 با ویژگیهای خاص خود میتواند انتخاب برتری باشد آن هم بیشتر به دلیل برانکارد منحصر بفرد آن که در ادامه به تفصیل به آن میپردازیم.
اسپرینتر 315 از مرسدس بنز به عنوان یک گزینه مناسب برای تبدیل به آمبولانس مطرح میشود؛ به دلیل فضای باز داخلی و عملکرد مطمئن آن.
[[۱-]] مشخصات خودرو:
- مدل: اسپرینتر 315 سی دی آی مرسدس بنز
- فاصله میان چرخها: ۳٫۶۶۵ میلیمتر
[[۲-]] ویژگیهای خارجی:
- نوارهای هشدار یا راتورهای چراغهای معمولی یا چراغهای لد جهت افزایش دیدپذیری
- چراغهای هشدار یکپارچه بر پایه لد، کاهش مصرف سوخت و سکوت بیشتر
[[۳-]] امکانات داخلی:
- بدنه بیمار بسیار ساده برای تمیز و ضدعفونی
- گزینههای ذخیرهسازی از جمله قفسهها، کشوها و جعبههای خارجشونده
[[۴-]] ایمنی و مقررات:
- استاندارد دین ان ۱۷۸۹، نوع سی را رعایت میکند
1. تخت قابل تنظیم: تخت آمبولانس بنز Sprinter 315 قابل تنظیم است، به طوری که میتوان آن را برای راحتی بیمار تغییر شیب داد و به ارتفاع مناسب بردهشدن تنظیم کرد.
2. سیستم قفل کننده: تخت آمبولانس بنز Sprinter 315 دارای سیستم قفل کننده است که به منظور جلوگیری از حرکت غیرمطلوب تخت در هنگام حمل بیمار استفاده میشود.
3. پد و روکش مقاوم: تخت آمبولانس بنز Sprinter 315 دارای پد و روکشی مقاوم است که به منظور جلوگیری از آسیب به بیمار و نیز به منظور ضدعفونی کردن آسان تخت استفاده میشود.
4. قابلیت حمل بار سنگین: تخت آمبولانس بنز Sprinter 315 قابلیت حمل بار سنگین را داراست و میتواند بیماران با وزن بالا را به راحتی حمل کند.